ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!! ZHTA 1 EKΑΤ. EΥΡΩ! Η Βίκυ Σταμάτη έκανε αγωγή στον Πολάκη...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!! ZHTA 1 EKΑΤ. EΥΡΩ! Η Βίκυ Σταμάτη έκανε αγωγή στον Πολάκη... - Γεια σου φίλε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δεν είναι συνήθη, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!! ZHTA 1 EKΑΤ. EΥΡΩ! Η Βίκυ Σταμάτη έκανε αγωγή στον Πολάκη..., έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΝΕΑ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!! ZHTA 1 EKΑΤ. EΥΡΩ! Η Βίκυ Σταμάτη έκανε αγωγή στον Πολάκη...
Σύνδεσμος : ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!! ZHTA 1 EKΑΤ. EΥΡΩ! Η Βίκυ Σταμάτη έκανε αγωγή στον Πολάκη...

Διαβάστε επίσης


ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!! ZHTA 1 EKΑΤ. EΥΡΩ! Η Βίκυ Σταμάτη έκανε αγωγή στον Πολάκη...


Αγωγή με την οποία ζητά αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη σε βάρος του Παύλου Πολάκη, με αφορμή την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook, στην οποία χαρακτήριζε την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλο "νεόπλουτο τσουλί".
Ο κ Πολάκης ανέβασε την αγωγή στο Facebook σημειώνοντας μεταξύ άλλων, ότι "τα λαμόγια έχουν θράσος".
Γράφει αναλυτικά:
"ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!!
Χθες το πρωί δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στο γραφείο μου στο Υπουργείο την Αγωγή που κατέθεσε ο Δικηγόρος κος Αγαπηνός Εξ ονόματος της Βίκυς Σταμάτη και με την οποία μου ζητάει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που της προξένησαν οι χαρακτηρισμοί "φτωχό νυμφίδιο " και νεόπλουτο τσουλί" που της απεύθυνα μέσω κοινωνικών Δικτύων όταν είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάκτυλο καθώς οδηγούνταν για δεύτερη φορά στη φυλακή!!!!!!!
Τρεις ερωτήσεις αντί άλλης απάντησης:
1)ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ;;
2) Σου έχουν τελειώσει τα μαύρα χρήματα εντός Ελλάδας και δεν μπορείς να φέρεις Απ' τα καβατζωμένα στο εξωτερικό (καθώς έχουμε ελέγξει τις διόδους) ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΠΑΧΤΗ;;;;
3) ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΖΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΑ;;;




ΠΗΓΗ


Έτσι, το άρθρο ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!! ZHTA 1 EKΑΤ. EΥΡΩ! Η Βίκυ Σταμάτη έκανε αγωγή στον Πολάκη...

δηλαδή όλα τα άρθρα ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!! ZHTA 1 EKΑΤ. EΥΡΩ! Η Βίκυ Σταμάτη έκανε αγωγή στον Πολάκη... Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!! ZHTA 1 EKΑΤ. EΥΡΩ! Η Βίκυ Σταμάτη έκανε αγωγή στον Πολάκη... η διεύθυνση του συνδέσμου https://nahpo1.blogspot.com/2017/11/zhta-1-ek-e.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

0 Response to "ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!! ZHTA 1 EKΑΤ. EΥΡΩ! Η Βίκυ Σταμάτη έκανε αγωγή στον Πολάκη..."

Δημοσίευση σχολίου